Går jättebra att åka buss och skriva samtidigt ojaa!

Omen tjena hej!

Här sitter jag på bussen till Göttlaboorrrg! De e la gött eller!?

Idag har det varit (snygga) besiktningsmän o kollat lägenheten. Vi fick väl godkänt så det va skönt. Lämnat nyckeln o så med, så nu har vi ingen lägenhet kvar. Känns ändå mycket lättare än vi trodde. Båda är lite lättade över att det är över nu. Man har lixom vetat sen slutet på december att man ska flytta, så det har varit så långdraget och man har på nått sätt undermedvetet tänkt på det hela tiden. Men nu när allt är klart kan fokusera på framtiden, o det e gött!

Igår efter att vi hade städat hela lägenhet skinande ren så träffade jag fina flickor från Spa0508. Jättekul o träffas igen! Blev mycket nostalgisnack och man blev verkligen påmind om hur bra gymnasietiden var. Den va fett najs helt enkelt. Och det var en supernajs fika, så tack flickor för det! Förgyllade verkligen dagen.

Sofia, Blazena och Ewelina! Fejna flickor det alltså!

Sitter även just nu och kollar på utbildningar/kurser till hösten. Så himlans svårt o bestämma vad man ska inrikta sig på. Får ta mig en funderare under helgen och ta en dag nästa vecka och bara söka massa massa massa. Så kan man ju bestämma sig helt senare :P

Ha en bra fredag! (:

Hajhopp!

I`ll pause this game so our love will never end

Halli Hallo!
Här kommer senaste tiden i visuell tappning som jag lovade igår :D
Sista middagen i lägenheten! Upplagt fint på tallriken och tillbehör o allt. Fejnt alltså.
Mys och fruktsallad med.
jo men alltså jag gillar att ta kort på mat. jaharå.

flytt flytt flytt.



Lite najs bilder från Göteborg för ett tag sen :)















Du är drömmarna jag drömmer ibland

Men hejsan svejsan!

Nu kände jag att jag var tvungen att uppdatera här lite. Mitt liv är ju så fruktansvärt spännande att det vore rena massmordet att inte låta er få ta del av det som händer. JISSES.

Jobbade på dagis tre dagar nu i veckan som jag skrev tidigare. Det var jättekul! Barn är verkligen så himla fina! Älskar barn!! Fast det var svårare än man tror. Ligger pedagogik bakom typ allt man gör på dagis. Verkligen! Men jag tror jag skulle trivas om jag fick lite mer erfarenhet och kom in i det yrket lite mer och ja, skaffade utbildning då. Det hände ju ibland att man inte riktigt visste hur man skulle ingripa, eller när man skulle göra det. Och ofta kom man på efteråt hur man skulle gjort i stället osv. Även om jag bara jobbade 10-halv 4 varje dag så var jag heeelt slut när jag kom hem. Jättetrött. Självklart vänjer man sig så småningom om man jobbar dagligen med den typen av yrke, med ändå, cred till dom som gör det. Har nu lite mer förståelse för mamma som ibland är trött när hon kommer hem från jobbet som förskolelärare. Det tar på krafterna.
Men det var en jätterolig och nyttig erfarenhet som jag är glad att jag har gjort. Och vem vet vad jag kommer arbeta med i framtiden alltså. Vidgade vyerna lite!

Igår hjälpte min kära mamma och Uffepuffe mig att flytta. Det tog sammanlagt 5 timmar. Det var mycket slit och släp, men gick hyfsat bra ändå. Nu ligger allt som i en enda röra i mitt lille hus. Jag har att göra de närmaste dagarna alltså. Men skönt att flytten är avklarad nu iallafall. Den har känts så långdragen eftersom vi vetat om den ända sen i julas. Och det känns som att det kommer bli riktigt bra i lillbo när jag har fått ordning :) så det är skönt. Let`s blicka framåt!
Jobbade i natt med. Så sjukt gött att vi ändrade till sommartid inatt, en timme kortare arbetspass, men ändå fullt betalt! NAJS.

Återkommer med lite mer info om veckan, i visuell tappning, troligtvis imorgon (:
HÅLL UT FÖR SJUTTON!

Hoppas ni har haft en bra helg!
Natti på er!

Över en elektrisk chock genom skelettet, som slog sönder våra liv till ett fullständigt normalt tillstånd där allt är trasigt

För första gången på nära håll

stod vi som frusna mot varandra
Och mina händer rörde aldrig din hud
men jag vet att du kände

 

Som en elektrisk chock genom skelettet
Lätta fingrar genom tyget på de kläder du valde
för någon annans skull

 

Och varje gång du möter min blick
blir min värld en aning större
Varje gång du möter min blick
hör jag ditt hjärta ge mig blod

 

Varje gång du möter min blick
går en störning genom ljuset
Varje gång du möter min blick
så vet jag vem jag är

 

För sista gången på nära håll
står vi som frusna mot varandra
Och våra händer möts affärsmässigt snabbt
som i förvåning

 

Över en elektrisk chock genom skelettet
Som slog sönder våra liv till ett fullständigt normalt
tillstånd där allt är trasigt

 

Varje gång du möter min blick
går en störning genom ljuset
Varje gång du möter min blick
Så vet jag vem jag är

 

Varje gång du möter min blick
blir min värld en aning större
Varje gång du möter min blick
hör jag ditt hjärta ge mig blod

 

Varje gång du möter min blick
går en störning genom ljuset
Varje gång du möter min blick
så vet jag vem jag var


Kent - Varje gång du möter min blick

A bitter-sweet melody

Jahopp. Då har man börjat packa ner sitt liv då. Känner mig typ tom. sorgsen. eller nått. skum känsla. Verkligen jobbigt att göra något man egentligen inte vill. Suger.

Imorgon ska jag iallafall vikariera på ett dagis i Forserum. Det ska bli riktigt kul! Aldrig gjort nått sånt eller haft den typen av jobb tidigare, så blir spännande o se hur man klarar av det. Vem vet, kanske kommer på att det är det jag vill ägna resten av mitt liv åt. You never know.

Bilder från vätterstranden i september förra året. När vi bara bott här några månader.

Vems lilla hjärta flyger

God dag!

Kom hem från intervjun från ett tag sen. Det gick hur bra som helst. Alltid så gött när man inte är nervös för en sak man va lite orolig för att man skulle vara nervös för. Kändes bra. Dom skulle höra av sig! (: Så nu e det bara att hoppas!

Nu står flyttkartongerna och tittar argt på mig. Fuck, måste sätta igång.
Här får ni en liten fin bild på två av dom finaste damerna i världen.

Tell me when you hear me fallin'. There`s a possibility it wouldn`t show


Haft en underbart fin helg.

Imorgon väntar flyttkartongerna på att fyllas ordentligt. Usch! VILL INTE! Älskar denna lägenhet och livet som vi har levt här. Vill inte att sista dagen ska komma. Jag kommer gråta. När vi stänger dörren för sista gången, då kommer jag gråta. Floder.

Händer iallafall en bra grej imorgon. Jag ska på anställningsintervju! Woho, det är NAJS. Wish me good luck!

Nu ska jag kolla sista anvsnittet av solsidan och sedan soova.
Najtnajt HAJ!

Veckans Idioti

Hallå i stugan!
Här har ni lite trevlig läsning om ni känner för det. En het diskussion om typ ingenting som började med att jag skojade. Ni må tycka att det var jätteonödigt av mig att fortsätta diskussionen, men tyckte det var fruktansvärt kul och hela tiden riktigt spännande att se vad Fredric hade för smarta svar. Kan avsluta med att säga att vi inte längre är facebook-vänner. hehe. ( Det i början mellan mig och Sanna tog jag mest med för att ni skulle förstå hur det började) Och ja, bilderna e lite ojämna och suddiga o så... men det går att tyda ändå ;)

Trevlig läsning! :P



Och rosorna fäller alla kronblad igen som grät dom blod, för att livet är så kort

Måste bara visa en grymt cool bild på min lillasyster Ebba. Är den ball eller vad?


Jag går inte isär när jag går med dig

Helluuu mina små fina bloggkompisar :)

Igår var en bra dag. Träffade världens bästa Sanna som alltid säger så mycket klokt. Den kvinnan är verkligen i en klass för sig. Grymt fin är hon! Tack för att jag har dig!


Senare blev det Afrodans. Träffade även Becca som hade spinat och följde med på afron. Så duktig är hon!
På kvällen var det mys med Katrine och Charlotta som gällde. Vi myste som bara den med tjejsnack,äppel-te, scones och tända ljus. Det va verkligen på tiden att ses alla tre igen. Vi som hängde så mycket under MKV-tiden!

Charlotta is in action!


fejnt!


Två vackra kvinnor!


Charlottas fina skål med massa goda polkagrisar och en muppig jag i bakgrunden.


MYYYYS!


Lurig Katrine smider planer för sconesen.


Fin dag med mycket fina människor helt enkelt!

Nu ska jag tvätta! YEY. HEJ!

Possibility

106 timmar.

Vår för hjärter dam

Men TJA!

Idag vid runt 13 kom Nalle hem från Falun. Hon hade rest sen halv 4 i morse, så hon var lite smått död för hon hade inte lyckats sova så mycket. Hehe, hon har legat på soffan o snarkat typ hela eftermiddagen den lilla sötisen :P Anledningen till att hon åkte mitt i natten var att biljetten var 500 spänn billigare den tiden. Ganska värt det om man ser till att det kostar ca 800 kr enkel resa dit. Kan ju va rätt mycket för en student att punga ut för att hjälpa till att spela in två låtar.
Har dock fått höra låtarna som hon har skrivit och det är sjukt bra, även att det fortfarande inte är mixat! Hon e grym kan man säga helt enkelt.

Ikväll  blev det även en fika med kära grannen Andrea! Himlans trevligt och GOTT! Wasas Påtår blev vårt offer. Det ligger himla nära o bra! :) Vi åt båda en kokoskladd! Sjukt god skapelse alltså. Typ väldigt kladdig kladdkaka med nån slags kokossmet på. Måste prova o baka sånna nån gång!



Nu när jag kom hem vid 21 va det helt mörkt i lägenheten. Kvinnan var verkligen trött alltså (:
Gonatt på er!

I love the rain the most when it stops

Godkväller!

Kom hem från träningen för en stunds sen. Skulle ju ha kört dubbelpass men blev nog mer en o enhalvpass :P

Core var intressant och säkert superbra för en person med mycket tålamod...som jag inte har hehe, iallafall vad gäller träning. Vill gärna att det ska gå fort och vara intensivt. Core gick dock mer ut på att träna muskler runt bäckenbenet, mage och rygg, de muskler man använder som mest i vardagen. Man skulle hela tiden spänna musklerna men ändå ha en naturlig hållning under tiden man gjorde diverse långsamma lugna rörelser.
Det gav endel, men blir nog inte min favorit framöver.

Blev även början på Jympa Bas. I princip jag och två till i min ålder tillsammans med tio tanter o tre gubbar. Jag gick efter 20 minuter för passet var lite för simpelt och gjorde mig helt opepp. Plus att jag hade nada ork kvar. Är helt slut!  Imorgon får bli en vilodag.

Förövrigt så kommer min kära kombo hem imorgon! :D Ska bli trevligt att se kvinnan igen. Hon har varit uppe hos Richard i Falun och hjälpt honom med nått musikprojekt han ska göra i  sitt examensarbete.  Hoppas de har fått ihop nått bra (:

Nu blir det slapp i soffan resten av kvällen! Hoppas det går någon bra film på tv (:
Tjohaj!

Just our hands clasped so tight

God dag.

Kom hem från jobbet för några timmar sen.( sover just nu ;) Sprang som en idiot uppför trapporna och slängde av mig kläderna så fort jag kom innanför dörren. Hade liiite panikkänslor. Åkte buss från Råslätt (ungefär) med några av arbetskamraterna. Vi satte oss på en sån dära fyrsits-hörna och snackade lite. Jag upptäcker efter att vi åkt förbi A6 ( snackar alltså 10min bussfärd!) att det känns lite skumt i baken, känner för att se om det är något, och till min fasa är jag helt dyngvåt i rumpen. Förstår ni att jag sprang hem sen eller! Fy apa. Luktade INTE mumma! Och jag som hade min favorit-oversizetröja som va precis nytvättad med. buhu.

Förövrigt. HUR I SJUTTON GNUAR KAN ERIC SAADE VINNA MELODIFESTIVALEN!!?? DEN SÄMSTA AV ALLA LÅTAR/FRAMTRÄDANDEN! SÄMRE ÄN LINDA BENTZING (OCH DÅ ÄR DET VERKLIGEN KATASTROF) Ja, jag säger då det. Har tävlingen helt bytt målgrupp, är det bara fjortisar som tittar eller? Jisses.

I eftermiddag blir det dubbelpass igen, dock lite lugnare. Först Core en timme tätt följt av en timmas Jympa bas. Får se hur det blir, har aldrig kört nått av passen innan. Men man borde kunna anpassa båda på individuell nivå. Ska i vilket fall som helst bli gött!

ha en fin dag!

peace out.

In The Club

Dagens höjdpunkt närmar sig, Melodiferstivalen. WOHO! Som jag längtar. HELT SJUKT.
Iallafall så säger min magkänsla att Danny har en god chans att vinna, eftersom han är i princip det enda bra bidraget. Så det är ju ganska logiskt då. Iochförsig så är ju Brolle, Swingfly och The Moniker helt okej.

Det som helt klart skulle glädja mig mest vore ju om Linda Bentzing och Sara Varga kom på delad sistaplats.

Upptäckte precis att vi har ett skat-bo i ett av träden precis utanför fönstret. Trevligt med nya grannar.

Är det bara jag som tycker att jag har en fruktansvärt bra inställning till livet idag? :D

Nu ska jag iallafall palla mig ner till affären och inhandla nått gott. Det är faktiskt lördag.

hejhopp.

Veckans true-story!

Jag måste bara berätta en hysteriskt rolig grej som hände en kompis i veckan. Jag skrattade konstant i iaf 10 minuter när han berätta det.

Han var i Göteborg och åkte spårvagn. Satt på ett säte närmast mittgången, då det går förbi en snubbe som ska sätta sig längre bak. Snubben lägger sin hand på en av stolparna som sträcker sig till taket precis vid de yttersta sätena för att hålla balansen när han går. Det är bara det att han missar stolpen och istället lägger sin hand på min kompis kind (!) UTAN att märka att han totalt missat stolpen. Han märker inte att han smeker någon annans kind,utan fortsätter bara gå längre bak. Vi snackar inte heller en gammal gubbe utan en kille i 20-årsåldern!

Hur sjukt kul är inte det eller?! Måste varit en fruktansvärt rolig syn! Jag fick mig iaf årets garv!

Var det dig jag såg, som en skugga ur mina drömmar

Hello i natten.

Kom hem från en himlans trevlig ost o vinkväll för några timmar sen. Inväntar just nu bara tiden, så jag kan gå o lägga mig nån gång o vända till dygnet lite bra så man e pigg på jobbet imorgon,idag,inatt? Knäpp dygnsrytm blire ju alltså. Ska liksom jobba idag om man ser till normala rytmer, för det är ju lördag morgon och jag ska jobba lördag natt. Men ska ju ändå jag ska ju sova som en hel natt innan jag ska jobba. Och jag jobbar ju bara en timme på lördagen, sen övergår det till söndag. Rörigt det dära alltså, tror inte jag blir klokare av att skriva massa meningslösa ord om det här iaf. Så därför lämnar jag det på bums. NU.

Nu är klockan halv sex snart, då borde jag ju kunna gå o lägga mig?! Orkar inte va uppe längre nu, gäspar som en gnu.

Lyssnar på en himelens bra lista och saknar lite också.

Godnatt.

Varje gång du möter min blick, blir min värld en aning större

Tjooo!

Här sitter jag och degar och funderar på om jag nån gång i helgen ska befria mitt golv från alla mina kläder som har slängt sig helt själva där. Får nog bli lite städdag imorgon. Ska ändå bara sova bort hela förmiddagen, typ gå upp vid 14 och bara invänta arbetsnatten. YEY! Nått roligt är ju iaf att  melodifestivalfinalen är imorgon. Det är ju LITE kul!

Idag var jag och Rebecca på dubbelpass som sagt. Det var jobbigt men så värt det. Energin var inte helt på topp, vilket säkerligen beror på att vi båda tränat mycket denna veckan. Så blir skönt med en vilodag imorgon.

Snart ska jag över till grannarna på andra sidan gatan och frossa ost. Ska bli GÖTT och framför allt himla trevligt (:

Ha det GÖTT!

Btw så är jag helt kär i denna låt!

Fem steg bakåt, två steg fram. På lite håll liknar det dans och i drömmen håller du i min hand

Hej hopp i stugan!

Imorgon e det fredag. YES!
Ska inviga dagen med att ringa lite ställen jag skickat/lämnat cv till. Kommer ju lite smått dö, men men, e ju inte så farligt när man väl lyssnat på dom sjukt långa signalerna och personen på andra sidan svarar :P

Sen ska jag och Becca köra dubbelpass 12-14 (!) Vi är coola. (det kanske e vardag för er, men i min värld är det extremt sällan förekommande) Först blir det jympa medel och efter det step o styrka. BIFF på oss alltså.

Senare på kvällen är jag bjuden hem till Andrea och Johannes på ost-och-vinkväll! Vuxenpoäng eller vad!? Ska bli himlans trevligt! Kex och ost är ju bland det godaste som finns!

BTW spenderade jag hela tisdagen på körskolan och klarade ett till deltest på teorin, så nu har jag bara ett kvar innan repetitionstesterna! Sen hade jag körlektion på eftermiddagen. Enligt mig gick den skitkasst, enligt Leif (skönaste läraren!) gick det jättebra. Körde bland annat på landsväg, o det var helt sjuuukt halt! Jag fick in en riktig sladd så både jag o Leif skrek till och ändå körde jag bara i 30-40 km i timmen. Kort sagt, HALT. En annan tabbe jag gjorde va att blinka vänster i en rondell och ändå köra till höger. Ibland kopplar inte hjärnan. Leif sa dock att det var luugnt och att det tydligen är vanligt att just tjejer tar fel på höger o vänster. Men ändå, INTE okej.

Vi säger så. Ha en helt underbar fredag.
Puss på er.

A melody softly soaring though my atmosphere

Tjaaaa!!

I natt har jag sovit grymt dåligt! Vaknat flera gånger av diverse mardrömmar! Skumt? Jag drömmer mardrömmar kanske typ var tredje år eller nått? :P Läskigt var det iaf.

Idag var jag och lunchade med denna kvinna! Alltid lika trevligt (:

Hehe, nostalgibild från vår nollning hösten 2009. Vår grupp (hiphop) blev utsedd till årets nollegrupp! (naturligtvis!)

Sen ikväll har även denna goding varit på besök! Vi har bakat scones och spelat "Med Andra Ord" och självklart skrattat massa som vanligt! (:

Och nu ska jag sova och ladda inför morgondagen! :D
BAI BAI!

Dagens I-landsproblem!

Jag har sån beslutsångest! Kan inte bestämma mig för vilka converse som ska bli mina nya vårskor.  Båda är ju sjukt snygga! Hjälp mig! Vad tycker ni? :)

Klipp klapp klopp! -jo men vesst serru!

Hej alla!

Idag har jag klippt mig. Blev aningens kort kan man säga! Näst in på snaggat på högra sidan!
Har inte riktigt bestämt om jag gillar det än riktigt, tur att mitt hår växer fort.
Framifrån ser min frisyr ut ungefär så här! Skojar inte!

E ju tur att han är snygg iaf haha! Har tillomed hans autograf på kylskåpet. DET ni! Det är grejer!

På en betonglagd äng stod vi

Tjoo!

Det är så fruktansvärt svårt att vända tillbaka dygnet ordentligt när man har jobbat natt. Har fortfarande inte lyckats ordentligt sen jag jobbade i lördags. Men imorgon då jäklar! Har klipptid vid 10, så måste iaf gå upp halv 9! Nice!

Det har även gått upp för mig att alla skor jag är ägare till är sönder på ett eller annat sätt. Mina kängor som jag köpte i höstas sjunger på sista versen, sulan har lossnat från hälpartiet. Skulle iofs kunna superlimma, men då måste man ju ha ett lim också. hehe. Mina gamla underbara converse har tyvärr också sett sina bästa dagar, så får nog bli en liten jakt på nya imorgon!

Som kompensation för gårdagens pizza blev det idag kokt brysselkål med quornfärsgryta till lunch. Man tager vad man haver hemma så att säga hehe. Fina färger är det ju iaf!


Va även och tränade Afrikansk Dans i eftermiddags! Så sjuuuuukt kul!! Det borde verkligen alla göra! Så grymt härligt var det. Bara släppa loss! Tur att det inte fanns några speglar i salen, då hade jag nog inte kunnat låta bli att skratta åt mig själv. Kände verkligen att jag såg helt galen ut haha!

Och ikväll har jag käkat knäckebröd med keso och advokado samt ett päron. Snacka om nyttig dag. Man kan ju nästan tro att jag bantar?!

The King`s Speech

Hej på er!

Förlåt alla mina trogna (ehm hehe...) bloggläsare! Har inte uppdaterat på några dagar, dåligt av mig!
Men nu, I`m back!

Igår va jag, Sanna och Daniel på bio. The King`s Speech. En fin film om en man som övervinner sina hinder i livet.
Riktigt bra! Den får 4 av 5 Lisor.
Den vann även flera Oscar`s på Oscarsgalan här om dagen, bland annat för Bästa Film.
Så ja, se den helt enkelt! :D




RSS 2.0