Jag ser pojkar som gråter och flickor som tar dem i hand

God kväller!
Här sitter jag och är proppmätt. Johorå. Jag o Viktor har lagat värstingmiddag! Ungsstekt lax på en bädd av morötter med franska örter och klyftpotatis! GOTT! Detta åstadkom vi i mitt lilla lilla kök. Orgasm för smaklökarna just saying.

Killen är nöjd.

Va hemma i smålandet i helgen. Det var skönt o träffa alla igen, familj o vänner. Blev hemmamyskväll med familjen på fredagen och mysspelkväll med Sanna, Nalle, Andrea o Johannes på lördagen. Mycket trevligt. Gick även en sväng på Forserums marknad.. som blir mindre o mindre för varje år :P men men, viktigaste e ju marknadsgodiset o det fanns ju fortfarande kvar iaf! ;)

Hängde med Sannapanna hela lördagen med! Det var efterlängtat! Inte setts på 2 o en halv vecka, vilket är högst ovanligt förekommande! Den kvinnan alltså. Är så glad att hon är min vän. Bland de bästa som finns i hela världen. Kärlek på det!
Grymmaste teamet! <3

Var även ute med några från klassen igår! Var jättetrevligt! Det e så kul för en i min klass bor vägg i vägg med mig. Hur stora är oddsen för det lixom!? Sen är det en till klasskompis som flyttar in i  vårt hus i november. Helt awesome är det!

Nu är det sova som gäller! Föreläsning vid 9 imorgon. Måste verkligen plugga med. Får bli imon eftermiddag.
Sov så gott med er!

Ciaao!

Lyssna lyssna lyssna!

Det är så här att jag har en himmelens fin vän vid namn Nahal Mehrnoush ( hehe om ni nu har missat detta). Hon är Sveriges bästa, grymmaste, underbaraste sångeska med världens finaste sångröst. Så därför skulle jag om jag vore du, göra mig själv en tjänst och lyssna på youtube-klippet nedan, där hon gjort en egen tolkning av Save The World Tonight. Den är obeskrivligt bra! :)

Kvinnan med rösten!

Över taken slocknar stjärnor vi inte visste fanns

Puuhh! Nu är det färdigtvättat och städat! Känner mig lite duktig faktiskt.
Passade på att ta lite bilder på lägenheten nu när den är skinande ren! (..eehhmm...)

Gillar den verkligen!




Nu är det tajm för pluggiplugg!


Tjing!

Like a rainbow 'round my heart

Gomorron!

Tisdag, veckans bästa dag! inleds med tvätt och städ, övergår sedan i plugg, för att slutligen avslutas med ett sjukhusbesök. Bättre än så kan det knappast bli! Woho.

Man skulle ju även kunna välja att se det ur en annan synvinkel: Det är ej så mycket tvätt, inte många kvadrat att städa, plugget är intressant o roligt och sjukhusbesöket kommer bli sjukt gött att bli av med. Tror jag väljer den synvinkeln. Känns liiite roligare då. :D

Imorgon kommer Nalle hit igen! Kvinnan har inte så mycket för sig i väntan på att få åka iväg till Nepal som volontär i Oktober, så då passar hon på att besöka mig! Vilket gillas starkt! Får se vad vi hitt på för någe!

Shit, nu måste jag ner till tvättstugan!

Tjingelingis!
Här får ni en bild att titta på också, bara för o liva upp inlägget lite. Eller nått :P
Lilla jag som 5-åring.

Together we`re never alone

God kväll!

Måndag kväll! Ny vecka, nya tag , nya tider! Yes yes!
Pluggat o varit i skolan idag. Och storhandlat på Lidl. Asnajs, hittat en butik som ligger på vägen hem från stan.

Nu är Viktor här. Vi har lagat pasta carbonara alà Viktor o Lisa. Asgott! Vi är grymma! Kollat på Idol också. Skulle gärna strypa Alexander Bard om det var möjligt!

Saknar min lilla famiiiiiilj. Ska hem till feserum i helgen! Ska bli gött o träffa dom igen.

Världens bästa o sötaste! <3

Ha en fin kväll alla!
Tjing på det!


We did it when we were young

Hellooo!

I helgen har jag haft finbesök! Katrine har varit här och vi har myspysat massa!
I fredags var Emma, Natalie och Emmas samboende Sara hos oss på lite prepartyparty! Några timmar senare, runt halv 1-tiden, drog vi in till stan och bestämde oss för att testa på Yaki-da. Ett riktigt bra ställe med mycket och bra folk! Har en känsla av att man kommer hänga där endel!

Natalie, med ett hår att dö för!!

Sara och Emma! Emma är taggad?!

Katrinisss

På lördagen hade vi bestämt oss för en liten secondhand-runda. Katrine kan ju detta med secondhand då va. Mycket skojsigt! Blev dock inget fynd, även om det var nära. Men dit lär det bli flera besök iaf :) Var även o käkade på Fröken Olsson. Jättemysigt Cafè mitt i stan.


Lördagkväll hängde vi med lite MKV-folk som vi helt slumpmässigt stött på på stan tidigare på dagen. Mucho trevligt! Vi undersökte Andra Långgatan som tydligen är partygatan för det lite mer sköna chill-folket som gillar att bara hänga. Riktigt trevligt område måste jag säga. Sköna folk! Vi va på bland annat på Cafè Publik som va ett väääldigt litet ställe. Trångt men mysigt! :)


En helt vanlig förfest. Med banan.

Tack för en bra helg Katrine! Hoppas vi ses snart igen :)

Nu ska jag strax sova! (eller knoppa, som Nahalis skulle säga) Imorgon är det skola och plugg som gäller!
Hoppas ni haft en lika bra helg som jaag!
gonatt på er!
/ Laaajsa

I feel my heart start beating to my favourite song

HEEJ Fina Människor!

Nu är det så att jag tänkte ta upp min lilla blogg igen. För jag har ju gått och blivit göteborgare då va. Jo men så att så e det. Så då tänkte jag att det kanske e bra att dom där hemma kan hålla lite koll på vad deras dotter/syster/barnbarn/kompis har för sig i den stora staden. Jepp jepp.

Har bott här i precis en vecka idag. Trivs som bara den. Asnajs lägenhet, jättebra o lugnt område med nära till naturen, lagom nära till stan, bra kurs, bra folk på kursen, svinbra lärare (MKV kan ju slänga sig i väggen på den fronten), underbar stad.. och ja, sjukt bra helt enkelt! Kan inte bli bättre!

Hade min lilla Nahaliii här i helgen på besök! Vi gick en runda på Nordstan och sen blev det även ett litet krogbesök...på Valand. Helt okej ställe om man inte har för höga förväntningar..som vi hade. Va ungefär som en blandning mellan O`learys och Huset i Jönköping. Känns lixom inte helt rätt när man är i Sveriges näst största stad. Men vi träffade trevligt folk som vi hängde med resten av kvällen (och natten. kom hem 8.30.yäs). Så lyckad kväll ändå!

Jomensåatt..mm..

Ingen bra kombo med vit matta och rosèvin. Tur att det finns diskborstar. oja.

Nahalii shakes some rumpa. (och är även jäkligt snygg)

Gölligöll med.

Efter att vi sovit några timmar på söndagen så åkte Nalle hem och lämnade mig helt åt min ensamhet dagen före kursstart hehe. Hade en aning ångest över att åka/gå vilse när jag skulle till skolan på måndagen. Men hittade hyfsat lätt, så väl där kunde jag pusta ut. Då slog det mig att jag skulle sitta i ett klassrum med en hel drös nya människor. Blev plötsligt lite nervig över det i ca tio minuter, sen va det dags att gå in. Men det var hur bra som helst. Och folket var jättebra. Jag var inte ensam bland typ femton 40+are som jag hade varit lite rädd för, utan de flesta är i min ålder. Snälla o goa med! Lärarna ska vi ju inte prata om! Helt underbart fantastiska! Man kan säga att jag är nöjd.

Igår Kom Viktor över hit och käkade Tacos och allmänt chillidillade! Så himla bra att vi bor i samma stad nu, så att man kan spontanhänga! Spontanhäng e typ det bästa som finns enligt mig!
Gott! Varför tröttnar man aldrig på tacos? Går lixom inte.

Idag har jag varit ledig. Så träffade Emma från MKV (gamla klassen i Jönköping) och vi tog oss en ganska lång promenad nästan ända ner till stan (åkte spårvagn sista två hållplatserna :P) och käkade på en jättebra kinarestuarang! Dom hade jättestor buffè! ( kommer dock inte ihåg namnet på restuarangen) Åt sushi för första gången. Det var gott måste jag säga. Får provas fler gånger! Det var himla trevligt att träffa Emma också! Det är sjukt nice för vi bor bara 3 busshållplatser från varandra. Lixom hur troligt är det att vi hoppar av MKV, flyttar till Göteborg samtidigt och hamnar i samma område. Gillas mycket!

Hittade en bild från MKV-tiden. Sötis-Emma!

Nu borde jag nog sova! Skola imorgon, sen kommer Katrine och stannar hela helgen!! Så myspysigt! :D

Gonatt på er!!

RSS 2.0