"Vet du vad dimma är? Det är havets sorg och det är lika oändligt som havet"

Goder natter!

Är hemma från en awesome kväll med inslag av en Emma, en Katrine, en go chailatte, en väääldigt bra film och en söt Bill Skarsgård. Det ni! Slå den fredagskvällen om ni kan!

Ne, men seriöst. Filmen är verkligen värd alla priser, himla fin och välgjord! Var de olika kontrasterna i filmen som lyfte den och gjorde den till något speciellt. Känslorna i mitt inre skiftade väldigt mycket under filmens gång. Måste se om den snart igen! Den får fyra av fem Lisor, till o med en 4,5 nästan, så bra va den!! Ni borde se den!

Lammkött!

Taggar så mycket inför imorgon! Jag o Katrine ska på secondhand-runda... HELA dagen. Vi startar med färd hemifrån vid 9.30 och avslutar på kvällen runt 18-19. Känns gött eller!? Jag ska leta efter en ny lampa till fönstret samt en matta till hallen. Även nån liten prydnadsgrej e ju trevligt... och kanske något klädesplagg. Ska tydligen va jeansrea på Weekday, så vi ska dit en sväng också o se om det går o fynda nått. Jag skulle helst fynda en hel ny garderob, är så trött på mina kläder att jag näst intill vomerar när jag tänker på dom. Aja, vi får se vad dagen bjuder på!

Kul att grannen ovan bestämmer sig för o spela bongotrumma eller dylikt så här kl 1. Det gillar jag. Varför tänka på sina grannar när man kan spela trummor? huh?

Sov gott och på återläsande!

baihai!

All this time I've been painting our portrait, but I can't seem to make it shine. The angle doesn't seem to matter, perhaps the problem's with the light.

God Eftermiddag!

Känns ovanligt att jag redan varit vaken i 9 timmar. Jisses. Veckans bästa dag! Fredag arma fredag! Ikväll blir det bio med Emma och Katrine. Är supertaggad! Älskar bio och stämningen som finns över det. Vi ska se "Simon och ekarna", en dramatisering efter Marianne Fredrikssons hyllade roman med samma namn. Den vann även flera nomineringar på  årets Guldbaggegala bl.a. för bästa film och regi. Så att ja, förväntningarna är stora!

Var på pubrunda igår med. Den avslutades på skolans Kafè som var omgjort till pub, var live-band och tävlingar och spex, jättemysigt! Var väl dock inte jäääääättetaggad på att gå upp kl 6 i morse och gå på seminarie, hehe, men det gick bra iallafall.

Sen måste jag ju oxå förtälja att Lova har börjat på Socionom nu oxå!! Hon kom in på reserv, typ i förrgår! Hur nice är inte det lixom!? :D Underbart!! Så nu e det som det ska igen, vi är klassisar. Nästan iaf, vi går inte i samma klass, men har rätt många föreläsningar ihop o så! Like like like!

Nu ska jag plugga en stund har jag tänkt mig. Så ha en fin fredag allesammans! Det ska jag ha!

Tjingaling!

If your time to you is worth savin', then you better start swimmin', or you'll sink like a stone for the times they are a-changin'

Hej hopp i kvälla!
Nu är jag hemma efter en grym helg i Jönköping/Forserum.
inledde visiten med att gå på Sannas examensbjudning för släkt och vänner. Himla trevligt var det, och Sanna hon var fin minsann. Jag är så stolt över flickebarnet. Lärare passar verkligen henne. Hon kommer bli världens grymmaste! Önskar att jag skulle fått ha henne som fröken. Hade varit Awesome!
Finisen öppnar glatt presenter, likt ett litet barn på julafton :)
Helgen fortsatte sedan med mys med syster Ebba och sedan fest hos Anders i Jönköping med vidare utgång till Harrys/Sliver. Sjukt bra kväll! Va längesen jag hade så kul på en utekväll! Bildbevis kommer senare höhö :)
Nu blire chillkväll och förberedelse för en heldag på högskolan imorgon! Ska bli riktigt spännande.
Ha de gytt! Tjing!

So far, so good!

Gooooooo kväll!!

Här e jag i min lilla etta. Heeeelt slutkörd! Måste bero på dålig sömn och fem miljoner nya intryck och människor! Har haft en sjukt trevlig kväll.. och dag! Det e bara o konstatera- socionomfolket är mitt folk! Så jäkla gött är det. Dessutom så är insparken upplagt på ett MYCKET bättre sätt än i Jönköping. Här finns inga faddergrupper som man måste hänga med hela tiden, utan alla är med alla! Fett bra! Sen är det inte så intensivt, utan utspritt på 5 veckor, ist för 2 som i Jkpg, GÖTT! Och utbildningen känns väldigt väldigt spännande på alla sätt.  Kort sagt, jag är glad. HAPPYFACE :D

Nu ska jag packa inför helgens hemvisit! Ska bli så himla gött o träffa allihopa! Vet inte hur länge sen det var jag, Sanna, Nalle och Sicovic befann oss på samma koordinater. Imorgon kommer det iallfall ske, och det ser jag veeeerkligen fram emot. Längtar tills jag får ge Nalleballe en stor kram också!

På åter...hörande/läsande/seende? Ja vad man nu säger när det gäller bloggformatet! Ta hand om varandra!

Bai!

I ditt bröst finns en kuslig maskin, den har en röst och slukar dyrbar bensin. Den producerar hopp och kastrerar drömmar ibland. När den säger stopp, känner du just ingenting.

Helluu helluuuuu!

Hemkommen från klassfesten för en stund sen. Kände att det var lika bra, så man e pigg o taggad imorgon istället. Men den lilla stund jag medverkade va det iallafall himla trevligt.

Jag tror jag är lite knäpp. Jag prioriterar fel saker att va nervös över. Är mer nojig över att gå vilse än att jag faktiskt börjar imorgon! Men men, det e väl bra iofs, när jag hittat rätt så slipper jag noja mer sen, då e det bara o köra så att säga!

Såg att jag slutar tidigt på fredag med, så då hinner jag komma hem i tid till Sannas examensbjudning. Det gillas! Tjejen har blivit riktigt stor nu. Examen, jobb och snart sambo! Jisses. Undra om jag nånsin kommer bli så stor? Känns väldigt avlägset just nu iallafall.

Men men, nu ska jag väl strax krypa till kojs så man e på G imorron! Söv så gött hörni!


två av världens bästa! O snart är sommaren här! Yey :D

Jag bara måste...

...rekommendera denna helt underbara, fantastiska skapelse från The Body Shop! Den är heeelt ljuvlig! Doftar underbart gott och är en fröjd för torra händer. (Nej jag är inte sponsrad, utan gör denna reklam helt frivilligt. SÅ bra är den!)

Jo men det här sög ju lite granna då va.

Go förmiddag!
Skoj att mötas av denna text när man typ spricker för det är så spännande i Vampire Diaries.

Cuevano går idag i 24 timmars-strejk för att protestera mot lagen soppa, Pipa och andra lagar som begränsar friheten på nätet i spansktalande länder som lagen Sinde-Wert (Spanien),Doring (Mexiko) och Lleras (Colombia). Det handlar om internationella Internet censur, även om den stora majoriteten av medborgarna motsätter sig.

Vi måste stoppa dessa räkningar att skydda våra rättigheter till yttrandefrihet, integritet ochvälståndet i nätverket. AmericanCensorship.org har mer information (sv) och Sopa Vad är och varför det är så farligt?

Prata med dina vänner. Berätta för din familj. Diskutera med dina kollegor. Framtiden för Internet som vi känner den idag är i fara. Stoppa dessa lagar.


Förstår att det är en viktig grej. Men 24 timmar, va fan. Lixom tack, nu får jag istället kolla på MTVs " I used to be fat" till frukost. Underbart.



There may come a time you just can't seem to find your place. For every door you open seems like you get two slammed in your face.That's when you need someone that you can call. When all your faith is gone. Let it be me.

God kväll! (natt?)

Nu är den jäkeln äntligen inskickad. Blev klar runt 21. Så gött. Dock inte så himlans nöjd. Kommer Jubla högt om jag inte får komplettering på denna tenta kan jag säga. Men men.

Min dag började med att jag försov mig till halv 12. Förvånad? Inte jag iallafall. Så min plan att gå upp och plugga på förmiddagen gick åt skogen. Satte igång direkt. Och kände att ingen av de två uppgifterna vi hade tilltalade mig på något sätt (börjar bra?) så jag ägnade säkert 2 timmar åt att bara komma på vad fasen jag skulle skriva om. Började skriva på båda uppgifterna(slöseri med tid? jo jag vet.)  Anledningen till att det gick så segt var nog för att det inte fanns någon uppenbart, relevant litteratur. Fem av texterna som jag hade velat använda var på norska, vilket går fett bort. Visst att man kan tyda vad det står, men att sedan få in det i hjärnaktiviteten och göra nått bra av det tar ju typ en vecka (jo, men jag är alltid ute i så god tid,yey). Dock måste jag till mitt försvara säga att vi faktiskt läser en svensk kurs och inte en norsk. Tycker det var lite dåligt faktiskt.

Ja ja, tillslut kom jag igång med lite hjälp från min ängel Lova! Utan den hjälpen hade jag fortfarande suttit o skrivit kan jag säga. Så tack för den :)

Jag tog en paus och gjorde mig en Latte. Och vad händer om inte att jag råkar stöta ut hela skiten över fönsterbrädet, pianot och näst in på högtalarna! Sen till råga på allt så slår jag i huvudet när jag ska torka upp det. Lixom, ska man skratta eller gråta?

Kvällen slutade bra iallafall med en promenad följt av en glöggstund med Lova!

Och nu ska jag unna mig ett Vampire Diaries- avsnitt. Som jag längtat haha. Sjukt vad beroende man kan bli av serier.

Imorgon blir det en runda på stan följt av en sista klassfest med Barn & ungdomskultur-klassen. Lite småsorgligt faktiskt, vi är en så bra klass. Men men, sånt är livet. Nya äventyr väntar!

till helgen får jag träffa de här godingarna igen! Äntligen får man träffa sin saknade Nalle med som varit på andra sidan jordklotet ett bra tag! Det blir fint det!

Önskar er en god natt!

People staring they know you've been broken, repeatedly reminded by the looks on their faces. Ignore them tonight and you'll be alright. We'll cast some light and you'll be alright

Go kväll!!

Kom precis hem från en långpromenad med Emma och Katrine. Magen bokstavligen (typ) skriker efter mat! Men det var iallfall gött att gå en sväng, och träffa Emma igen, det var länge sen nu!

Dock har jag hamnat liiite efter i pluggplanen ( promenaden tog liiite längre tid än planerat, gick hemifrån vid 4a liksom). Men men Vygotskij är en skön typ, vi kommer bra överens, så det ska nog gå vägen. Har lite mindre än halva kvar o skriva.

Först blire dock käk och ett litet avsnitt av Vampire Diaries, 40 min långa. Precis lagom uppladdning inför Vygotskijs olika teorier ;)

Ha en fin kväller!

Bjuder på en bild där jag vikarierar som sekreterare åt Obama!

Hard light, take the wings of the winter. Song bird, we can`t see you now

God morgon Godingar! Öppnade precis ut till min franska balkong (..ehmm..) och hörde årets första fågelkvitter! Är det inte härligt?! det finns hopp, våren är påväg!

Idag ska jag sysselsätta mig med Lev S Vygotskij! Ringer inga klockor? Nehe, skumt. Han är lika klassisk som Freud och Piaget... tydligen... står det på bokens baksida. Ja ja. Han verkar som en ball snubbe med många bra teorier om hur viktigt barns lek, kreativitet och fantasi är för den individuella utvecklingen. Så Vygotskij, here I come!

MEN först, ett avsnitt av Vampire Diaries (ja, jag är besatt) samt lite frukost .

Ha en go dag!

We see everything that's going wrong with the world and those who lead it, we just feel like we don't have the means to rise above and beat it. So we keep waiting on the world to change

Mjo, jag kände ett plötsligt oväntat sug att ta upp bloggen igen. Så det var ju inte mycket annat än att följa känslan!

Får väl börja med att önska alla ett lyckligt 2012. Helt sjukt att det är ett nytt år. Tiden går så fort. Känns som jag flyttade hit förra veckan i princip. Jisses.

Denna dag har varvats med plugg och Vampire Diaries hehe. Har även fått höra Nalles röst igen, då hon kommit hem från en tre månader lång vistelse i Nepal. Det var dagens finaste kan jag säga. Kvinnan är saknad.
Kursens sista hemtenta ska in på onsdag! Sen på tordag börjar allvaret. Då jag börjar min första dag på socionom-programmet här i Götet. Ska bli superspännande! Jag hoppas av hela mitt hjärta att det kommer kännas såå rätt. Men det jag läst o hört om det än så länge låter väldigt intressant och känns som rätt grej för mig.

Träffade min kära vän Katrine i helgen med. Närmare bestämt igår. Jag fick komma hem till hennes nya lägenhet, som hon flyttade till samma dag. Jättemysigt! Var jättelängesen vi träffades nu, så det va på tiden att vi sågs o catchade upp lite! Här är en nostalgibild från när vi precis hade träffats på insparken i Jönköping. Länge sen nu. och jag saknar mitt hååååår. vill ha tillbaka det! Halvvägs nu iallafall. Har varit nära att ge upp o klippa av det igen, men ne, det ska banne mig ner nu!

gonatt kära ni!

RSS 2.0