"Vet du vad dimma är? Det är havets sorg och det är lika oändligt som havet"

Goder natter!

Är hemma från en awesome kväll med inslag av en Emma, en Katrine, en go chailatte, en väääldigt bra film och en söt Bill Skarsgård. Det ni! Slå den fredagskvällen om ni kan!

Ne, men seriöst. Filmen är verkligen värd alla priser, himla fin och välgjord! Var de olika kontrasterna i filmen som lyfte den och gjorde den till något speciellt. Känslorna i mitt inre skiftade väldigt mycket under filmens gång. Måste se om den snart igen! Den får fyra av fem Lisor, till o med en 4,5 nästan, så bra va den!! Ni borde se den!

Lammkött!

Taggar så mycket inför imorgon! Jag o Katrine ska på secondhand-runda... HELA dagen. Vi startar med färd hemifrån vid 9.30 och avslutar på kvällen runt 18-19. Känns gött eller!? Jag ska leta efter en ny lampa till fönstret samt en matta till hallen. Även nån liten prydnadsgrej e ju trevligt... och kanske något klädesplagg. Ska tydligen va jeansrea på Weekday, så vi ska dit en sväng också o se om det går o fynda nått. Jag skulle helst fynda en hel ny garderob, är så trött på mina kläder att jag näst intill vomerar när jag tänker på dom. Aja, vi får se vad dagen bjuder på!

Kul att grannen ovan bestämmer sig för o spela bongotrumma eller dylikt så här kl 1. Det gillar jag. Varför tänka på sina grannar när man kan spela trummor? huh?

Sov gott och på återläsande!

baihai!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0