Katastrof

Min mobil har sett sina sista dagar. Känns förjäkligt med tanke på att jag inte kommer åt alla nummer eller bilder. Batteriet dog... o nu går det inte att starta den. Skärmen blir bara vit... även när varken batteriet eller sim-kortet sitter i. skumt. Blev iallafall 5 och ett halvt år gammal.
Vila i frid.

Life is like a box of chocolates, you never know what you`re gonna get.

Hej hopp i solskenet!

Grymt skön dag det varit idag. Underbart!

Jag, Nalle och Sanna (och även Sickan som inte kunde medverka idag pga av sitt älskade jobb) har länge tänkt åka till Lekeryd och ta del av den fantastiska mjukglassen man kan förtära där. Vilket vi förverkligade idag. Och ja, det var ju helt klart ljuvligt. Tog dock ingen bild men jag o Nalle körde hela fadderullan med grädde o topping o strössel o en hejdundrans massa mjukglass. Behöver jag säga att det var gott?

Sen när vi avnjutit detta fortsatte vi vidare till Uddebo badplats för att njuta lite av utsikten över sjön. Där satt vi ett tag och diskuterade livets viktiga ting. Verkligen jättetrevlig dag med jättefina flickor som jag avgudar lite smått :)

Jobbade även mitt första kvällspass på Posten igår. Det gick jättebra, kommer ha en fadder nu de första gångerna och det är ju inte helt fel. Var endel att hålla reda på kan man säga. Men det var trevligt folk o allt så det känns bra! :)

Här är lite bilder från idag.

Dagens skratt!

Jo men precis hehe, vill bara att resten av världen ska få möjlighet att se Sanna i sitt snyggaste esse. Är hon inte vacker flickebarnet?!

Du får mig att hoppas på att barndomens orealistiskt vackra tro på odödlighet faktiskt skulle vara en verklighet

God förmiddag på er!

Idag e det ju som bekant veckans bästa dag. Najs. Dagen bjuder på utgång för min del. Ser verkligen fram emot det, va så länge sen jag festade nu! Ska även bli himla trevligt att träffa Becca som har varit i Indien och samlat material till sin c-uppsats. Ballt eller vad?! Va längesen jag såg kvinnan!

Sen e det ju det vanliga dilemmat: vad ska man  ha på sig?! Jag har fasen inget. Allt känns gammalt och överanvänt..Va jättelänge sen jag inhandladen nått nytt. Har gått igenom varenda affär trettisju gånger men har inte hittat nått jag gillar riktigt. Svårt det dära. Fasen, livet e lättare naken. Nudist kanske vore nått?

Nu hörni ska jag plundra min egen garderob för att möjligtvis hitta nån trasa till kvällsingen!
Ha en fin fredag! :D
Tjiing!

Back on track!

Heelluuuuu! Long time no see!

Tog en liten paus, men nu är jag tillbaka. Woho. Ni måste vara sjukt lättade!
Kan börja med att säga att man återigen är forserumare. Är inte så hårt som jag tänkte faktiskt. Har ju trots allt bott här i 20 år av mitt liv hehe.
Senaste tiden har gått sjukt snabbt. Nu är det snart sommar, känns som det nyss var vinter (iofs snöade det i förrgår.. men iaf).
En bra grej med att jag flyttade hem är att jag o Sanna kunde ta upp våra traditionella promenader och spontanhäng. Det är najs. Här e några exeptionellt vackra bilder från en tur till lllsjön för någon vecka sen. Vi körde premiär på vår sommarvana; käka glass och bara njuta av lugnet vid sjön. Prata om livet osv. Alltid lika trevligt :)RSS 2.0