Just our hands clasped so tight

God dag.

Kom hem från jobbet för några timmar sen.( sover just nu ;) Sprang som en idiot uppför trapporna och slängde av mig kläderna så fort jag kom innanför dörren. Hade liiite panikkänslor. Åkte buss från Råslätt (ungefär) med några av arbetskamraterna. Vi satte oss på en sån dära fyrsits-hörna och snackade lite. Jag upptäcker efter att vi åkt förbi A6 ( snackar alltså 10min bussfärd!) att det känns lite skumt i baken, känner för att se om det är något, och till min fasa är jag helt dyngvåt i rumpen. Förstår ni att jag sprang hem sen eller! Fy apa. Luktade INTE mumma! Och jag som hade min favorit-oversizetröja som va precis nytvättad med. buhu.

Förövrigt. HUR I SJUTTON GNUAR KAN ERIC SAADE VINNA MELODIFESTIVALEN!!?? DEN SÄMSTA AV ALLA LÅTAR/FRAMTRÄDANDEN! SÄMRE ÄN LINDA BENTZING (OCH DÅ ÄR DET VERKLIGEN KATASTROF) Ja, jag säger då det. Har tävlingen helt bytt målgrupp, är det bara fjortisar som tittar eller? Jisses.

I eftermiddag blir det dubbelpass igen, dock lite lugnare. Först Core en timme tätt följt av en timmas Jympa bas. Får se hur det blir, har aldrig kört nått av passen innan. Men man borde kunna anpassa båda på individuell nivå. Ska i vilket fall som helst bli gött!

ha en fin dag!

peace out.

Kommentarer
Postat av: Sickovic

Eric Saades låt är ju inte ens nån låt :( Jag blir så bitter!



Och gött att du har insett det fina med tidsinställda inlägg ;)

2011-03-15 @ 07:43:23
URL: http://kristoffere.blogg.se/
Postat av: Lisa

Ne, den är inte ens värd att kallas låt!



Hehe ja, det e smidigt alltså. ;)

2011-03-15 @ 14:06:22
URL: http://fridells.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0